>Bra start!

Ingen rast och ingen ro (än), nu var det upp och hoppa för mer bra träning! Har nog verkligen vant mig vid tidiga mornar nu för jag blir inte lika chockad när klockan ringer kl.05.30 på morgonen. Hade gott om tid på mig att vakna och byta om till löparkläderna.

Sprang ner längs med karlbergskanalen bort till st.eriksbron där jag mötte upp med Ellinor! Det var månader sen vi sågs och sprang ihop, så nu var det verkligen på tiden! Vi satte av i en mysmorgonjogg längs med vattnet. Sprang och snackade hela tiden, hade mycket att berätta båda två, jag om min triträning och Ellinor om sin sub-40-satsning! Och så en massa annat snack såklart.

Vi sprang en version av kungsholmen runt, på mörka stigar men med lite belysning iaf. Men det var riktigt trevligt att springa in dagen, och att ha bra sällskap! Vi joggade på, pulsen höll sig låg och kroppen kändes riktigt bra. Tiden gick fort och snart var vi tillbaka vid karlbergsstrand. Jag tog en liten extrasväng för att få ihop till min timmes löpning som var schemalagd.

Löpning
Totalt: 10.3 km
Tid: 01:02:01 min
Tempo: 6:02
Puls (medel/max): 132/145 bpm

Det blev en riktigt bra start på dagen! Så skönt att det känns ok att trotsa mörkret och kylan (milda vintern) och ändå få till bra träning. Ikväll blir det vilokväll dock, får väl börja inse att det snart är jul när man ska gå på julbord med jobbet. =)

>9 dec: Morgonjogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *