>Intensivt och sen superlugnt

Fortsätter med ännu en “lugnare” dag, med bara ett pass träning idag igen. Imorse var jag riktigt trött, men tog mig upp för att åka och simma. Simträningen är ju så grym just nu och jag är motiverad! Sen håller ju jag och H reda på varann så vi sms:ar eller ringer på morgonen, så att båda kommer dit =)

Men jag gick verkligen i dvala på väg dit. Men vaknade som tur var när jag hoppade i poolen. Till skillnad från tisdagens distanslångpass var dagens pass kort och hårt. En massa maxande, yey! Jag hann bara med 50m som uppvärmning, innan vi sen körde igång.

Idag stod coach Mike en del på kanten och gav bra feedback och tips på hur jag ska simma ännu bättre. Men det är stor skillnad nu på min teknik med hjälp av ått-grejerna, än hur det var innan. Stor skillnad, men det är ju mest att jag har fattat hur man ska göra. Innan kunde jag inte simma ;)

Passet var följande:

Insim 50 (hann inte mer)

16×25 4@40 4@35 8@30
12×25 1-4 @ 35

8×50 MAX @1:30 (utfall: ca 50sek på alla)
150 lugnt
4×100 MAX @3:00 (utfall: ca 1.45 på alla)
150 lugnt

8×50 navy seals @1:30 (bägge tassarna i botten)
12×25 truckarfart start 35

Summa: 2450m, 1h 11 min.

Jag körde med åttgrejerna på passet, utom på maxningarna och inte på navy-seals:en såklart. Det var ett riktigt tufft pass idag, mjölksyra i armarna! Höll en bra fart och teknik i början, men halvvägs in på 50:orna började det sen bli tungt. Gällde att behålla fokus och tänka teknik, för i slutet av 100-ingarna kände jag hur jag var så trött att kroppen automatiskt ville fuska med tekniken.

Men jag genomförde hela passet, och är riktigt nöjd med det. Truckerfarten på slutet var skön, men kroppen var rätt slut efteråt. Så jag gick alltså från badet fortfarande trött, men på ett helt annat vis! En skön trötthet i kroppen men pigg i sinnet!

Ikväll blev det vila och välbehövlig idrottsmassage hos Karin. Massa snackande om träning och tävlingar inför nästa år, medan mina stela muskler blev uppfluffade igen. Blev en bra genomgång av rygg, nacke, axlar/armar och rumpa. Ajj! Var längesen sist nu, men får hålla igång rehaben bättre och gå på massage lite mer regelbundet, så ska det nog bli bra.

>10 dec: Simning samt massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *