>Tufft bra pass!

Behöver jag ens nämna att jag var trött imorse? Oh my god. Sov genom alarm men vaknade sen andra gången och kom upp. Till simningen för kort-&-hårt snabbpasset idag. Mötte F som vanligt på t-banan och vi hade följe till badet, pulsade genom snön och idag slapp vi faktiskt köa utanför så länge. E-badspersonalen tyckte väl synd om oss att stå där ute och frysa så de släppte in tidigt idag.

Jag var nästan först i poolen, iaf först i min bana. Hann med ett långt insim innan vi var 4st tillsamman i min bana som skulle köra maxande passet. Det var bara att sätta igång!

Dagens pass var följande:

Insim 300.

12×25 1-4 @35

6x[100 Max @ 2:00 + 10×25 4 lösa, 4 teknikövning, 2 simjogg @ 35, 30 extra vila inför Maxhundring]

Avbad 100m.
Summa: 2800 m, 1h 14 min.

Vi simmade på och betade av set för set med en hård hundring följt av lugnare 25:or. Vi var som sagt 4 i vår bana i början, men de andra droppade av så sista 2 seten körde jag själv. Jag snittade ca 1.43-1.45 på maxhundringarna. Blev rätt trött i slutet, på de sista maxhundringarna. Det var ett riktigt kul pass, det är så roligt att inget pass är det andra likt. Man blir liksom lurad av att det är “nya grejer” och simmar på. Jag hade rätt bra fokus idag och simningen kändes bra!

Kände dock av ryggen lite idag när jag simmade, att den inte är helt vän med mig. Kände mig lite småsned och det knakade till ibland. Jag måste verkligen köra min rehab nu, jag har slarvat med den. Dåligt av mig, men det är mycket som jag vill få till och få tid till alla vanliga pass, och det dumma med rehab är att det känns ju inte riktigt som träning, därför är det inte lika kul. Men det är nog så viktigt. Viktigt om kroppen ska hålla framöver.

Ikväll hade jag egentligen ett till simpass planerat med triathlonkompis I, men hon fick tyvärr boka av. Så då åkte jag hem istället och fixade lite hemma och tog det lugnt. Laddar för sista jobbdagen imorgon innan semestern, och laddar för grymt bra träning i helgen! Testade min nya mössa från Craft (som jag nyss bytt och fått i rätt stl idag) och blev lite löpsugen ändå. Men får spara den till på lördagslöppasset! Imorgon blir det bara inneträning, morgon och kväll.

>17 dec: Simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *