>Ett steg bak

Så mycket för inneträning morgon och kväll. Hrm. Imorse när jag vaknade var jag krasslig. Ont i halsen, snuvig och lite feberkänningar. Lite risig helt enkelt. Så jag är sjuk och hemma idag, för att kurera mig.

Sovit länge, dricker te, äter apelsiner och fortsätter såklart att äta min bra mat, rejäla måltider och mycket näring. Jag hoppas på att en snabb åtgärd ska göra att det blir en snabb förbättring med. Vila och näring är det kroppen vill ha.

Motivationen är fortfarande hög och jag vill inget hellre än att träna! Men förstår ju såklart att vila behövs just nu. Får se vilka pass jag kan få till i helgen, om jag känner mig bättre imorgon blir det iaf något lågintensivt.

Nu är jag hemma och vilar, och precis fick jag nya numret av Runners World i brevinkastet. Super! Tidningen har verkligen blivit bättre på senaste tiden, både bra omslag (Kajsa Bergqvist denna gången) och vettigt innehåll. Extra glad blev jag när jag hittade artikeln om Lisa Nordén, sveriges klart bästa triathlet!

Så nu blir det vila, ladda kroppen och sinnet med bra motivation och inspiration!

>17 dec: Krasslig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *