>Superlugn aktivitet

Efter att ha vilat hela dagen och slappat, ätit apelsiner i mängder och tagit det lugnt, kände jag att jag lika gärna kunde passa på att köra mitt lugna rehabprogram, nu när jag är hemma. Jag har nämligen röjt upp lite här hemma här innan, så nu finns det (lite) plats på golvet att ligga på yogamattan och göra rörelserna/stretcherna.

Så jag satte på radion, lyssnade på fredagkvällens NRJ och satte igång med mitt program. 26st övningar, men jag anpassade dem lite till att jag körde hemma, hoppade över vissa. Men det var stretcher för rygg och lugna rörelser för att få kontakt med rätt muskler i hållningsapparaturen. Och det var typ övningen där man ligger på rygg och flexar foten och roterar den (pytteliten rörelse) som kändes som allra mest i höften.

Jag är verkligen i behov av att köra mitt rehabprogram oftare! Nu får jag skärpa till mig där, och nu har jag ju plats hemma att göra dem. Höll på med lugnt rehabbande i 1h 10 min, sen fick jag vara klar.

Halsen känns lite bättre, inte så farligt som det kändes imorse. Men jag är ju fortfarande inte 100, det känner jag i kroppen. Mer vila nu. Och mer mat =) (Och ja, jag håller fortfarande på med min sockerutmaning, och låter inte sjukdom vara en ursäkt för att slarva!) Trevlig helg på er!

>17 dec: Rehab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *