>Laddar

Blev ingen träning idag heller. När jag vaknade 5.40 imorse så tog jag beslutet att vila, och inte simma och springa idag. Halsontet är borta, men nu är jag bara täppt och förkyld istället. Så idag har jag inte gjort många knop, alls. Sovit, det är skönt, och bra!

Men visst är det så att när man inte kan träna, det är då man helst av allt ge sig ut och springa och träna hårt och få den där kicken igen? Jag vill träna…ååh. :/

Men så kom jag på att jag behöver ju ändå ny musik i ipoden till mina löp och konditionspass, så jag har letat musik och hittat lite bra nytt! Ni som känner mig vet ju att jag gillar enkla pop, rnb eller helst av allt lite houseinspirerad musik till passen. Gillar beatet. Back in the days dansade jag till musiken, nu springer jag istället! ;) Men jag hittade en del som nog kommer bli favoriter och spelas om och om igen på mina rundor. Här är några av dem:

Medina – You & I (Spencer & Hill Remix)

David Guetta, Sebastian Ingrosso, Dirty South – How Soon Is Now (Original Mix)

Axwell Ingrosso Angello Laidback Luke feat Deborah Cox Leave The World Behind (Original Mix)

Britney Spears – 3 (Manhattan Clique Remix Club)

Timbaland ft. SoShy & Nelly Furtado – Morning After Dark

Så jag taggar för träningen, och planerar träningen för ledigheten nu, bara jag kan bli kvitt förkylningen nångång! Har ätit mycket apelsiner och hoppas kroppen kan fixa till detta nu.

På tal om mat så hittade jag en sak i affären nu när jag handlade. Ett bra alternativ till godis om man nu inte äter socker/godis. Jag gjorde ju Coltings kalla-det-vad-du-vill-bollar i höstas, typ chokladboll på nötter, dadlar och kakao. Idag hittade jag såna i affären! Det är Biofood som gör dem, och de består av följande:

35% dadlar
35% rostade kakaobönor
10% cashew
10% hasselnötter
10% russin

262kcal/100g, 42gr kolh, 18gr fett, 25gr protein

Just idag orkade jag inte göra egna nötchokladbollar så då passade jag på att köpa dessa och testa. Helt ok chokladsmak och bra substitut den där veckan i månaden då man bara måste ha choklad! ;) Men får jag säga det så var mina egna lite godare ändå! =)

Så vilodag idag alltså, inte ens rehab. Och enda marathon i sikte, är Dexter-marathon som jag kör. Mysigt att sitta med filt i soffan och kolla på den gulliga killen som mördar mördare ;) haha. Jag som nyss sa till Sara som kör SAW-marathon att SAW verkade läskigt. Men Dexter är ju snäll ;)

>Vilodag: ny musik och lördags..gott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *