>Filosoferande och mentalt ladd

Shit vad man är trött när man är krasslig. Sova är så skönt och jag hade kunnat ligga kvar i sängen hela dan, vilket jag nästan gjorde ;) Men idag kände jag ändå att jag ville testa och se om jag blivit något friskare, det var dags för lite lugn träning igen.

Tog mig ut för en powerwalk i snön innan det blev helt mörkt idag. På med icebugsen för bra fäste och vinterjackan för att inte frysa när man “bara” promenerar. Jag gick vanliga rundan runt kungsholmen. Skönt att lufsa runt i snön och filosofera. Men jag fick iaf upp värmen och svetten rann när jag var tillbaka efter dryga timmen. Att pulsa i snön får upp pulsen!

Gick med en viss låt i huvudet, och visualiserade sommaren. Finns mycket kul att se fram emot nästa år, och en viss dag ser jag fram emot. (Denna låten förknippar jag alltså _inte_ med fotboll, utan den har en annan mening för oss triathleter! )

Det kändes helt ok att röra på sig idag. Jag hoppas på att komma igång med mer “riktig” träning imorgon, men fortfarande lugn. Jag har ju semester nu och massa tid att träna. Så snälla kroppen, är vi ok nu?

>20 dec: Rask promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *