>Mys

Nej ok, det var kanske inte jättesmart att träna imorse, även fast det kändes helt ok just då. Min förkylning har nämligen vandrat runt de senaste dagarna, från ont i halsen, till snuvig, och nu idag har nu snuvan försvunnit helt och nu har förkylningen istället satt sig på halsen och jag är sådär härligt hes. Som om jag paratajat hela helgen ungefär.

Så när jag träffade Mia nu ikväll var det promenad och inte löpning vi fick ägna oss åt. Vi gick i rask takt en skön men väldigt kall promenad runt kungsholmen. Nere vid vattnet var det otroligt kallt, så vi fick dra oss upp vid husen senare. Gick på i snön iaf och snackade om allt möjligt.

Promenerade i en timme innan vi sen fikade hemma hos Mia, mer tedrickande och snack, trevligt! Skönt att vara ledig och hinna bara vara. Men nu så hoppas jag att förkylningen vandrat klart och förvinner ikväll. Jag har ju stora simplaner imorgon!

>21 dec (forts): Kall kvällspromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *