>Sockerfri!

Igår var den 30e dagen för mig i nolltolerans socker utmaningen. Inget godis, ingen choklad, kakor eller efterrätter på 30 dagar. Kan låta hemskt i vissa öron kanske, men det var faktiskt inte så svårt, eller så mycket att “ge upp”.

Det har gått förvånansvärt bra. Jag har ätit bra med vanlig mat och regelbundet och inte haft något egentligt sug. Och då jag har haft utmaningen i bakhuvudet hela tiden har det varit lätt att säga “nej tack” på fester osv.

Istället för att trycka godis och socker har jag istället mått väldigt bra! Sockerfri is the shit! =) Jag har tyvärr inga fantastiska siffror att redovisa efter dessa 30 dagar. Vikten har stått rätt still på sista tiden, men det har hänt grejer med kroppen ändå. Känner mig fastare och muskulös, och har mindre stl i kläder, men tog ju inte några mått innan så har inte så mkt att redovisa här och nu. Förutom att jag mår bra!

Hur gick det för er andra? Hur mår ni?

>Nolltolerans socker 30 – utmaningen: avklarad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *