>Ni trodde väl inte det var över?

Så vad gör man när man lyckats med utmaningen att inte äta godis/socker på 30 dagar? Börjar trycka i sig julgodis bara för att man “kan” och för att det hör julen till? Nja. Lockar inte särskilt mycket tycker jag. Gamla utmaningen är avklarad, men här kommer nya, med nytt namn och ny godisbild! ;)

Eftersom jag nu har blivit av med suget och mår bra utan godis, då kan jag lika gärna fortsätta med en ny godis/socker-utmaning! Och den blir ju lite tuffare då, eftersom den går över både jul och nyår. Förstår helt och fullt om det inte blir så många som hakar på. ;) Men egentligen, varför ska man äta all denna julgodis bara för att? En sak om man verkligen vill ha det, men annars?

Jag vet själv hur det kan vara, det är ju inte bara gott och godis man äter EN dag, utan sen finns det lite kvar och man äter flera dagar i sträck, sen är det ju ändå snart nyår osv. Och så har det plötsligt gått drygt en vecka och det blev visst godis varenda dag.

Nepp! Not for me! Kan tyckas extremt, men who cares. Jag kör vidare på min goda mat, frukt och nötter-kost. Sockret kan vänta! Jag jobbar på triathlonformen 2010!

Men vågar man fråga….Är det nån som är med? =)

>Sockerfri 30 – utmaningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *