>Julklappar!

Blir mycket tedrickande och slappande idag, är inte riktigt helt 100 frisk än, men på väg dit iaf. Pulsade iaf ut i snön igen på några ärenden. Var och hämtade ett nytt paket (julklapp?) från Speedo. Två nya baddräkter att testa och utvärdera! En simbikini och en “tävlingsdräkt”, i lite färgglad design och snabbare material? Blir att testa! Håll utkik för snart kommer en utvärdering av den första baddräkten jag fick, som jag har testat nu i vinter.

Gick också och köpte nya numret av Fitness Magazine. Kul träningstidning med inspiration, men jag läste den mer ofta när jag var mer “gymtjej” får jag erkänna. Men nu köpte jag den för att dels läsa om artikeln om Terese, spinninginstruktör och bloggerska, men också för att jag tyckte det var lite kul att jag blev omnämnd i tidningen. Snälla Sofie (Art Director) har tipsat om min blogg som hennes favoritträningsblogg. Tack Sofie!

Så om någon har lyckats hitta hit via Fitness, välkommen! Här snackades det träning: grym träning inför triathlon och ironman. Mer info om mig finns på hemsidan karintri.com. Är du sugen att testa på triathlon, verkar det spännande? Tveka inte, det är så roligt, och ger en sån enorm kick! Har du frågor så ställ dem gärna här eller maila till mig på karintri.com@gmail.com så ska jag försöka ge så bra svar jag kan utifrån min erfarenhet av triathlon. Hoppas jag kan sprida lite inspiration vidare!

Sitter just nu och kollar på Biggest Loser “Where are they now” om alla deltagare som någonsin varit med i BL USA och hur det går för dem nu. (En vinnare har tyvärr lagt på sig all vikt igen). Men flera av dem kör marathons och vissa kör nu ironmans i USA, t.om en som kör i Kona! Amazing! Overwhelming! Känslan att klara av något som man inte skulle kunna tro att man kan klara är obeskrivlig. Och här fixar de 3,8km simning, 180km cykling och 42,2km löpning. Inspirerande! Visar på att man verkligen kan göra det man brinner för. Det handlar inte om vad du har gjort innan, det handlar om vad du gör nu. Du kan!

>Speedo & Fitness Magazine & Inspiration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *