>Den vettiga vilan

Hemma hos mamma och slappar och myser. God mat, trevligt sällskap och julfilmer på teve. Levande ljus och lite julpynt är det enda andra som påminner en om att det snart är jul.

Nu när jag är hos mamma med mkt mer plats, fick jag passa på att köra lite vettig rehabträning också. Låg mot väggen och på en skön matta och gjorde program 2 av rehaben, ungefär hälften av övningarna och mest stretchande sådana.

Tog totalt 45 min att köra program 2. Skönt att få knäcka till ryggen lite och sträcka ut, och det känns ju bra att göra rehaben, som jag alltid annars missar. Men lugn träning funkar fortfarande, och jag får köra på så att jag har en stark och stabil kropp att träna hårt med sen!

>22 dec: Rehab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *