>Lyssna på kroppen

Jag hade tänkt träna simning imorse, grym simträning med coach M och gänget. Men kroppen ville inte riktigt det. Jag är nog tyvärr inte helt frisk riktigt än.

Imorse när alarmet ringde och jag sen hoppade ner från loftsängen och var vaken och skulle stänga av mobilen som ringde, då visade det sig att klockan var 06.22! Alarmet börjar ringa kl.05.29… Hade alltså lyckats fett försova mig, medans 2 alarm ringde var 9e minut under 50 minuter. Och jag som är rätt lättväckt. Jo tjena. Snacka om att kroppen säger ifrån och tar det den behöver.

Så helt försenad som jag var insåg jag att det blir ingen träning, lika bra att då sova och försöka bli kvitt den här förkylningen. Så jag sov till kl.11 istället. Skönt, och antagligen nödvändigt. Jag är ingen sjusovare i vanliga fall, men när man är lite krasslig är nog att sova det bästa man kan göra.

Nu tar jag julvila helt enkelt. Tar de här “sjukdagarna” nu, och planerar för bra träning och frisk och pigg kropp snart igen. Ska inte stressa utan låter kroppen vila lite. Blir kanske promenader och lite rehab. Och julfirande hemma hos mamma.


Merry christmas!

(Och svar Ja, det är en gammal bild, jag har klippt av mig lockarna och Nej, jag äger ingen julmössa, men man kan väl PS) :)
>Julvila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *