>Lugnt fortfarande

Sova, slappa, lite lugn träning, ja så ser dagarna ut för mig just nu. Låter kroppen sova så länge som den vill, och stressar inte med någon “riktig” träning, även om jag var riktigt sugen på att åka och simma idag. Men jag fick vara lite förståndig och säga nej. Vila ut förkylningen nu.

Så istället fick det bli en rask promenad i snön. Lågintensivt om nåt. Jag och mamma gick en bra promenad i området innan det hann bli mörkt. Skönt att komma ut och traska runt lite, gick i knappa timmen.

Blir att planera och se fram emot allt man ska träna och göra för kul saker framöver nu när man inte kan träna hårt. Bra med planering men jag vill ju göra allt NU, och blir ju nästan otroligt rastlös och klättrar väl på väggarna snart. Men det är ok att vila över jul, det är ok att vila över jul…say it with me =)

Men juldagen, då ska jag vara frisk! Ha en härlig jul alla!!

>23 dec: Snöpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *