>Jul i vårt hus

Julafton och juldagarna passerade lugnt förbi här hemma hos mamma. God mat, nötter och frukt, och jag har faktiskt överlevt en jul utan julgodis! Otroligt va? Mys med katterna, kollat julfilmer på teve och tagit det lugnt.

Igår blev det också en 2h powernap på dagen (sov igenom kalle anka), var så otroligt trött och vill bara sova bort min jobbiga förkylning. Inte så jättesnuvigt längre, men en jobbig tryckande känsla över bröstet och lungorna gör att jag inte riktigt känner för att sätta igång med träningen än. Trist, inte van att känna mig såhär klen….:(

Men promenader har det iaf blivit, det är ju lugnt för kroppen. Skönt att komma ut lite i snön också. Både igår och idag blev det en timmes promenad, igår i solsken och fin snö och idag i lite mer snöslask och blåst och snö. Hade egentligen planerat för simträning idag, men det får vänta. Kanske kan komma igång imorgon?

>24-25 dec: Raska julpromenader

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *