>Plask o lek

Julsemestern fortsätter och på en ledig dag kan man egentligen få in massor med träning. Men det blev inte riktigt så idag, lite sömn imorse, fixande hemma och sen kan man börja lite lugnt med knappt 2h träning istället =)

Åkte hela vägen till Vårby Gård idag igen för lite simträning kl.16-18 med coach Mike. Mötte H på t-banan och vi hade följe dit, och det var många där idag! Idag var det inget mastodont truckarpass på schemat utan istället simstationer som skulle köras 20 min vardera. Lite som cirkelträning helt enkelt!

Det blev följande pass idag:

ca 500 m insim

Sen 4 st block om 20 min
1. Stationärt i gummiband (20-40-8 max (armtag), plus överfartsträning med långt gummiband på hemvägen)
2. 6-7x(Ax, Max, Relax, ½Max), @50sek.
3. Benspark, kontinuerligt med fenor och kickboard.
4. Vattenpolo-lek. Kul!

Totalt: 1h 45 min.

Det var ett riktigt roligt pass! Bäst var acc-max-delen, där det var riktigt kul att köra på. Vi körde två och två och höll en bra intensitet. Vattenpolon på slutet var skoj med, då allas tävlingsinstinkt verkligen kom fram! hehe

Kul träning, bra träning och bra start på veckan!

>28 dec: Cirkelträningssimning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *