>Nedräkning

Knappt hann man vara hemma och sova innan man var tillbaka på badet ute i Vårby Gård med järngänget! Vi som gillar att ligga i poolen under mellandagarna. Simboosta järnet!

Mötte upp med H som vanligt på t-banan och hade följe ut, och bytte sen snabbt om för monstersimningen idag, hela 3 timmar mellan kl.11-14.

Idag hade jag faktiskt tagit med sportdryck till att ha under passet och hade med mat att äta direkt efteråt med. Och coach Mike hade schysst som han är ställt ut pringlestubar med chips, en vid varje bana. Vi fick välja bana efter preferens på chipssmaken ;)

Så jag hoppade i en bana och vi var 4-5 st där som samkörde. Nu är det nedräkning till nya året, och det var nedräkning vi sysslade med idag. Man skulle utmana sig själv och simma så långt man ville av passet, men gärna sätta nytt personligt rekord i distans. Mitt PB var ju från igår: 4400m. Men ge mig en utmaning och jag ger mig bara den på att genomföra!

Här var passet vi körde:

10 X 50 Warm Up
9 X 75 Prog 1-3 (+ 25 tillbaka)
8 X 100 Fenor 50ben/50Sim
7 X 125 Armtag (+ 25 tillbaka)
6 X 150 Fenor 100Sim/50ben
5 X 175 Sim (+ 25 tillbaka)
4 X 200 Armtag
3 X 225 Sim (+ 25 tillbaka)
2 x 250m Sim med utrustning (fenor)
1 x 300 Avbad (sim med fenor)

Totalt: 7000m, 3h 08 min.
Hann även med filmning strax efter uppvärmningen.

Det blev alltså ett nytt rekord med råge, lagom till det nya året och ett bra avslut på året! Det var riktigt roligt att simma idag! Det är skönt att veta att jag kan mata på, i evigheter! =) Vi körde ju på med olika fokus och övningar och jag koncentrerade mig på att ha bra teknik och att räkna längder. Man hinner inte tänka så mkt mer när man simmar. Men tiden gick riktigt fort!

Jag är glad att jag hann med hela passet och att det kändes bra. Kändes i axlarna på slutet att det var ett långt pass, men jag höll mig pigg och ok i kroppen hela passet. Drack vatten, sportdryck och åt lite chips ibland. Blev först riktigt trött efter passet och efter dusch. Fyllde på direkt med mat och energi.

Jag är nöjd med avslutet på året och skönt trött i kroppen! Nu slappar jag och firar nyåret hemma hos Sara i Saltis. Nyårsönskningar och rop i all ära, men det känns så passé. Hallå, jag har ju planerat säsong 2010 länge nu, kom igen, bring it on!

>31 dec: Monstersimning med nytt PB!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *