>För att bli stark på cykeln

Imorse var jag trött. Men ingen sovmorgon inte, utan det var ju ett långspinningpass med triathlonklubben som väntade. Grymt bra träning som inte får missas! Sova kan man ju göra senare?

Det var spinningpass som vanligt med klubben kl.09-12 idag ute i Sickla. Mötte upp med flera SCTare på tvärbanan ut dit, och gick gemensamt bort till gymmet som precis öppnade för oss.

Passet idag leddes av Sten och det var grymt! Riktigt roligt och tiden bara försvann. Jag har ju mest simmat i veckan känns det som, så spinningen kändes lite annorlunda och kul! Fullt på passet och vi fick upp värmen snabbt, svetten rann och det var tryckande hett därinne. Passets upplägg var först 1 timme teknik och styrka, följt av 30 min olika intervaller, sedan 1 timme teknik och styrka igen och sist 15 min intervaller (30 sek max, 60 sek vila).

Det var övningar att fokusera på hela tiden, och Sten berättade om övningarna, längden på backar osv. Perfekt! Första 1-1.5 timmen körde jag på helt ok, och var riktigt igång. Men i mitten av passet blev jag lite kallare och fick inte riktigt upp pulsen. Men på slutet i intervallerna tryckte jag på! Helt plötsligt hade nästan 3h passerat och årets första spinningpass avklarat! Kändes grymt bra! Blev 2h 51 min spinning, med puls (medell/max): 123/157.

Efter passet kunde man springa på löpband, men det hade jag lyckats helt förtränga och hade inte skor med till det. Men till nästa gång ska jag köra lite bricklöpning efter spinningen. Börjar bli dags för det snart. Bara 7 månader kvar till Kalmar!

Nu blev det dusch och snabbt ombyte, banan på vägen och sen åka hem för att käka lite lunch. Trött är jag nu, men det är ju som skönast att slappa efter att man klarat av träningen!

>2 jan: Långspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *