Peppande träning!

Efter lite vila och kollande på nya Biggest Loser säsong 9 som precis startat, var jag sen redo för lite mer träning idag. Fortfarande kallt ute så trainer inne funkade bra. På träningsschemat hade jag ett pass att klara av: Trainer 90 min (nivå 3).

Jag hade lyckats få tag i en entimmes sammanfattning från Ironman Hawaii 2009, så den satte jag igång på teven. Startade också musiken och sen var jag igång! Körde på catalyst idag igen, där man kan anpassa programmet hur man vill.

Jag trampade på med hög kadens och försökte få upp värmen, tog ett tag att få igång kroppen. Benen kändes först lite sega, men efter uppvärmningen var det bra och bara att köra på. Jag tittade på hur de kämpade i Kona och visualiserade att jag också var med och cyklade där! Jag körde block om 20 min med olika belastning. Höjde för varje 20 min och försökte hålla hög kadens.

Kollade klart på Ironmansändningen och när jag sen bytte till teve såg jag det sista av Biggest Loser på 5an. Peppande teve och peppande bra musik idag. Det var riktigt roligt att köra!

Bjuder på lite musiktips idag med, denna mixen är så mkt bättre än orginalet, och går väldigt bra att cykla till!
Bob Sinclair – New New New (Avicii Remix)

Svetten rann och kroppen kändes ok. Tiden gick också riktigt fort idag och jag höll fokus hela tiden, det var nog IM som gjorde det! Sista 10 min blev sen nedvarvning med lättare belastning. Sen var jag klar med kvällsträningen och är nöjd att jag fick till flera bra pass idag!

6 jan (forts): Trainer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *