>Fisk!

Idag har jag hängt på Eriksdalsbadet. Simmat och simmat i vattnet, känt den härliga känslan. Ja också så har jag varit lite på jobbet med såklart, men hann med att vara på badet 2 ggr inom 12h idag =)


Lever i min(a) baddräkt(er)

Det började imorse med coach Mike-träningen kl.06.30. Idag kom jag dit utan bekymmer, skönt! Det hade snöat massor inatt och var sådär mysigt vadderat ute när jag i min ensamhet gick till t-banan. Mjukt och tyst ute.

På badet var vi inte jättemånga där idag, och coach Mike är på semester, så vi skulle köra själv. Synd bara att ingen hade skrivit ut passet! haha. Men efter lite fix så hittade Antti passet via mailen på mobilen och så hade vi nåt att köra till slut!

Jag fick nöja mig med att det kändes sådär halvbra idag med. Kroppen är inte riktigt återhämtad än, och 25m bassängen kändes ofta som en 50a, så lång tid det tog för mig att ta mig fram! Lite seg känsla, men det var ändå skönt att simma. Nån gång släpper det väl sen. Vi skulle köra de olika 50 och 100-ingarna i olika farter, men jag fick inte till så stor skillnad. Men är nöjd med att jag fullföljde hela passet även om vi blev lite sena i starten. Körde mycket med mina 8-grejer (teknikhjälpen).

Vi körde följande pass:
Insim 300.

8×25 halva max @45
100 enarm
24×50 [3@f2, 2@f2, 1@f4, @55/60/65] – körde +5sek på starttiderna.
100 enarm
9×100 [fart 1-3, start ca 2:00]
100 bad

Totalt: 2900m, 75 min.


Swimming stroke and tecnhique aid

Sen 11 timmar senare var jag tillbaka. Denna gången mötte jag upp min triathletkompis Ingrid för lite simträning ihop! Vi tog oss in på badet och förbi trängseln bland alla nyårlöften i omklädningsrummet och var lite oroliga för att vi ens skulle få nån bana i bassängen. Men det gick faktiskt riktigt bra. Tog snabbsimbanan och fick dela den med bara 2 andra.

Jag hade skrivit ut lite pass som jag tagit med mig som vi kunde välja bland. Hittade ett lagom lugnt pass med teknik. Perfekt. Jag visste inte riktigt hur det skulle kännas på simpass nr 2, men det funkade rätt ok, iaf i början. Körde på lugnt och hade en bättre känsla än imorse. Vi betade av passet, lite längre distans följt av kortare teknik. Men i slutet av passet blev jag tröttade, och la mig bakom Ingrid i draften och bara hängde med. =)

Tiden gick fort och vi hade riktigt roligt. Kul att simma ihop!

Detta var passet som vi körde:
Insim 400.

(8×25 prog 1-4)
400 – 8×25 – 2×200 – 8×25 – 4×100 – 8×25. Räkna armtag och minimera dem på 25:orna.

4×25 halva max.
100 bad.

Totalt: 2600m, 70 min.

Totalt 2,5 timmars simning idag, det är jag nöjd med. Fortfarande den lite tunga, sega känslan men det är kanske inte så konstigt. De gäller att härda ut. Tänk sen när jag är pigg och fräsch vad snabb jag kommer bli!

>7 jan: Simning x 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *