>Aktiv vila

Idag har jag tagit det lugnt. Det är rätt skönt det med efter många bra träningsdagar i rad. Det var jobbfredag idag, och jag startade dagen med en sovmorgon. Skönt att sova ut! Tillräckligt med sömn är väldigt viktigt när man tränar mycket. Hur ska kroppen annars återhämta sig?

Efter jobbet åkte jag till gymmet, SATS Hötorget, men för lugn träning. Körde mitt rehabprogram, som jag kan iofs köra hemma, men nu när det är så kallt ute är det rätt kallt på golvet i lägenheten. Då finns det större risk för att rehabprogrammet skippas och man hamnar under en filt i soffan istället!

Så jag tog mig till gymmet för att köra, och hade gott om plats i deras PT-hörna. Jag körde mitt långa rehabprogram, med först en massa stretcher följt av lite pulshöjande grejer som situps med höfter, utfall, och kliv upp på bänk. Körde alla övningar för en gångs skull, och avslutade även med en bra stretch som “släpper ner” höftmuskeln.

Det kändes väldigt bra att köra rehaben, det behövdes! Ryggen har varit lite stel på sistone av all träning och att få till den här balansen är bra. Nöjd med vilodagen!

>8 jan: Rehabfreda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *