>Twenty-something

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Karins födelsedag! Oh, so special. Att fylla 29 år. Endast ett år kvar innan det blir ny age group, och alla triathleter är som bäst fr.om 30 och uppåt! Damn!

Jag älskar att vara aktiv, och träna. Och på min födelsedag är det just vad jag gör. Förra året var jag på ett längdskidsläger, och iår tränar jag bara massor, som vanligt! Just i denna stund sitter jag på spinningcykeln med resten av tri-klubben och tränar för att bli en så bra triathlet som jag kan vara just iår! Be the best I can be, liksom.

Men för att fira så hör ju lite presenter till. Och bästa presenten är faktiskt den jag ger till mig själv iår. Tadaa (Karin, act surprised!):

Ja faktiskt, jag har bestämt mig att efter 3 tävlingssäsonger på budgetbike:en är det dags att skaffa en ny fin triathloncykel! Uppmärksamma läsare har kanske märkt att jag hintat lite om stora paket lite här o var, och paket från cykelaffärer?

Min nya cykel är alltså av märket Avélo (en Avélo Trifect ram har jag köpt), men den kommer inte se ut exakt som på bilden. Jag har researchat en del och plockar ihop och köper alltså delarna själv, och är inte riktigt klar med det än. Men inom kort så kommer cykeln vara sammansatt och redo för säsongen! (Och nej jag ska inte meka ihop den själv, det låter riskabelt och blir lite FÖR spännande cykelpass då) Kul det ska bli att ta med min nya kompis ut på långturer!

Jag tyckte jag var värd en fin present! Och triathleter ÄR prylgalna, så är det. =)
Hurra, hurra! :)

>Happy Birthday to me!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *