>Mjuka upp stela muskler

Efter att ha vilat hela dagen och smörjt in mina stela muskler med tigerbalsam, kände jag sen att lite träning inte hade varit helt fel ändå. Det var simträning med triathlonklubben ikväll, och jag tänkte att lite simning kanske bara är bra, och får igång kroppen och mjukar upp de stela musklerna.

Så jag tog mig iväg till e-badet till kl.18. Det var en pärs att ta sig dit kan jag säga. Det måste vara någon sorts låsning i rygg/höft så jag typ kan inte gå normalt, haltar fram och det gör rätt ont i höften och benet. Så jag blev sur för att jag hade ont, grinig och trött, men jag tog mig dit iaf.

Valde bana 2b idag, och vi var bara 2-3 st i min bana. Skönt att ha plats och jag tänkte inte köra på så hårt idag, ville bara få igång kroppen lite. Var lite ovant att simma i 50:an, den kändes rätt lång!

Vi körde följande pass:
Insim 200.

Teknik:
2×50 isättning
2×50 drag
2×50 återföring

Huvudserie:
800f tröskel @17 + 4×50 högsta fart @1.15
2x400f tröskel @8.30 + 4×50 högsta fart @1.15
4x200f tröskel (hann inte mer sen)

Avbad: 50m.
Totalt: 3350m, 1h 26min.

Det funkade att simma ändå, men jag var lite stel och trött i ryggen. SImmade på i jämn och lugn fart och körde hela huvudserien med ått-grejerna. Jag hade lite svårt att köra så hårt på 50:orna, så det blev bara en liten ökning. Skönt att få rört på mig lite iaf, tiden gick väldigt fort!

Imorgon ska jag till naprapaten och bli utknäckt. Kan inte vänta. Blir bara arg när jag har ont i kroppen. :/

>10 jan: Simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *