>Långt och jämnt

Imorse var jag sjukt trött. Kom i säng lite väl sent för att gå upp 05.30, men jag övertalade mig själv att vara vaken när klockan ringde och inte gå tillbaka till sängen. Men det var tufft imorse. Men för att bli bättre måste man också träna, även de “jobbiga” passen.

Så jag gick i dvala som vanligt till t-banan, gick på F som också var på väg till simningen. Simträningen är på eriksdalsbadet och börjar kl.06.30. När jag hoppade i poolen var jag så glad för att några schyssta träningspolare hade skrivit ut passen. Det var ett långt truckarpass, men det var bara att följa passet på pappret.

Vi var 3 i min bana och simmade på jämnt och bra. Jag var först i så jag hann med 400m som insim. Sen var det långt pass, men det var att mala på och beta av set:en. Simningen kändes faktiskt bra idag, var inte så trött i axlarna och ryggen hindrade inte mig från att simma bra.

Vi körde följande pass:

Insim 400.

400 catch up
300 3TG [tretagsglid]
200 enarm [byte 25]
100 omvänd catch up
100-200-300-400 fri simning

4×100 [per 100: 2/3/5/7-taktsandning]
4×75 [per 25: 3/5/7-taktsandning]
4×50 [progressivt 1-4]
4×25 [halva max]

200 lugnt
Totalt: 3600, 1h 26 min.

Är riktigt nöjd med att jag genomförde hela passet, det blev tommare och tommare i poolen allt eftersom alla skyndade iväg. Simningen kändes som sagt väldigt bra, jag körde på lugnt och jämnt och truckade på. Använde 8-grejerna mycket, på allt utom tekniken. Var rätt nöjd med distansen och tiden också. =)

Ikväll har det blivit träningsfritt. Var på en lite speciell grej ikväll, en fotografering för en grej som kommer i tidning såsmåningom! Men på vägen därifrån kände jag sen att ryggen inte var så pigg på träning. Ryggen är fortfarande lite stel och jag vill inte påfresta just nu så att låsningen blir värre. Blev vila ikväll alltså, lite ovant att komma hem så tidigt! Men jag är fortfarande trött, så det blir nog en tidig kväll för mig.

>12 jan: Truckarsimning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *