>I snön i trevligt sällskap

Min rygg är fortfarande lite stel. Stel i ryggen men ok rumpa och höft just nu. Men jag lyssnar iaf på kroppen och skippar de hårdare passen mot lite lugn träning, bara för att få rört på mig lite. Imorgon ska jag till massör Karin och hoppas då att ryggen ska bli bättre med fluffigare muskler.

Så imorse blev det lågintensiv träning. En morgonpromenad i snön. En väldigt lång sådan! Jag gick hemifrån in till bron över till city, där jag mötte upp med Sara, en triathlet från Sundsvall på besök i Sthlm.


Tomt imorse kl.06

Vi hade bestämt morgondejt, egentligen löpning, men med lite småkänningar här och var för oss båda, så kändes promenad mer passande. Vi gick där i mörkret i rask takt och pratade om allt möjligt! Massa träning, mål, Kalmar, triathlon, ja allt! Riktigt trevligt! Tiden gick superfort och vi hann gå runt kungsholmen och tillbaka innan klockan hade blivit allt för mycket och jobb och resten av dagen väntade.

Fick upp värmen rätt bra på bara en promenad, och när jag kom hem hade jag fått ihop hela 1h 45 min snabb promenad! Rekord i mp! ;) Det var en riktigt skön start på dagen iaf. Motivationskick och skönt att få rört på sig lite. Hoppas på att ryggen blir bättre under morgondagen och att jag kan komma igång med träningen igen på fredag.

>13 jan: Lång morgonpromenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *