>Underställsshorts

Vi (6 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi har testat kläderna under vintern och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem och presenterar även våra åsikter här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna vecka är det Pro Zero WS Boxer underställsshorts. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida:

Zero WS Boxer Women
– Full windprotection in front
– Protects you in fair and windy conditions
– Lightweight, elastic Gore Windstopper® fabric
– Soft and close fit

Såhär tyckte jag om underställsshortsen:

Träning
Dessa underställsshorts har jag använt nu under vintern, under vintertightsen på löppassen. Jag har även haft likadana när jag åkt längdskidor, förra vintern och tidigare i vinter. De är bra som ett mellanting, om man inte vill ha långa långkallingar, men ändå värma rumpan lite.

Design
Korta långkalsonger, som boxertrosa/shorts. De är i svart, ribbat funktionstyg och har en extra windstopper fram. Resår vid midjan med Craftlogga.

Funktion
De värmer rumpa och stuss på vintern, utan att bli för varma när det inte är för kallt. Windstoppern fram skyddar bra, men jag fryser ju alltid om rumpan, så ännu mer (tjockare?) tyg på rumpan hade varit bra! De är gjorda i funktionsmaterial som håller sig torrt under hela passet.

Komfort
Sköna shorts, värmer och sitter på bra. Resåren håller de på plats och de fyller sin funktion under passet, utan att märkas. Används även som mysbyxor hemma, fast i den längre långkalsongsversionen :)

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Grabben, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. ER WP Stretch Tight

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Zero WS Boxer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *