>Stela muskler

Ingen träning alls idag. Nada. Vaknade tidigt imorse för simträning men kände direkt i ryggen att det skulle inte bli av. Min rygg har varit stel sen rumpstelheten i helgen, och det verkar som att det flyttar runt i musklerna i ryggen. Igår var det bröstryggen, idag var det ländryggen som kändes som den skulle gå av. Trötta, stela muskler helt enkelt, som har sagt ifrån. Och jag lyssnar.

Så mer vila och låta kroppen återhämta sig. Var hos massör Karin idag för att mjuka upp det, men det var väldigt mycket i ryggen som var stelt och gjorde ont. Hann inte få ordning på allt, men lite bättre blev det nog idag. Ska till naprapaten igen imorgon bitti för att knäcka till igen. Får hoppas sen att jag kan träna lugnt igen i helgen.

Ikväll hämtade jag istället ett till paket! Lite mer delar till min nya cykel! Denna gång ett paket från Cykelcity. Även om man blir less på en trilskande rygg, får jag se framåt och min nya cykel gör mig glad, peppar mig och jag drömmer om härliga intervallpass ute på Ekerö i vår!
>Vila, massage och paket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *