>Snart abstinens

Eftersom ryggen krånglat i veckan så har jag beslutat mig för att vila i helgen. Det gäller att vara lite förnuftig också, även om träningssuget är stort. En lugnare vecka nu för att på ordning på ryggen igen förstör inte hela säsongen. Det är bättre att ta det på allvar och bli bra än att köra vidare och aldrig riktigt få en återställd rygg.

Fler naprapat- och massörbesök är inplanerade nästa vecka. Får hoppas att ryggen släpper stelhetsgreppet om min kropp. Och att jag kan träna igång lite lugnt igen. Efter mkt vila nu så känns faktiskt ryggen bättre för varje dag.

Helgen spenderas på extra mycket sömn och vila. Och en massa annat fix hemma som kan vara bra att ha undanstökat till sen när träningen är igång igen. Lite jobb blir det också i helgen. Vilar ryggen och lyssnar på lite bra musik.

Låten nedan är grym, och den körs ofta på spinningpassen med klubben på helgerna. Det passet som jag missade idag alltså (samt ett simträningspass imorse). Längtar till endorfinerna tar över mig igen!

Muse – Uprising

>Vilohelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *