>Ordentligt detoxad

Igår var det 30:e avklarade dagen i sockerutmaningen, att undvika socker/godis/kakor ja allt det där. Och med första och andra utmaningen, så är jag nu alltså uppe i 60 sockerfria dagar! Nu är det inte ens något jobbigt eller ovanligt, det bara känns rätt.

Dagarna går och jag är inte godissugen alls. Jag tycker faktiskt det är rätt skönt att ha utmaningen som stöd, som ett slags kom-ihåg i medvetandet att jag har tagit beslut för 30 dagar, och slipper ta nya beslut och vela varje gång jag blir satt i en situation med godis framför mig, eller tårta, eller en kaka. “Jag äter inte godis“, är en del av min identitet just nu!

Och jag tycker det är rätt skönt, och känner inte det som någon uppoffring just nu. Sen känns det rätt bra för “komma i form”-utmaningen också, att inte äta en massa skräp. Så jag fortsätter med ännu en SockerFRI-utmaning i 30 dagar till. Är det nån som hakar på nu då? (Enda högtiden man står över är ju alla hjärtans dag, och semlorna då!)

Om du undrar om du kan vara lite sockerberoende, gör testet här! Häng med och var schysst mot kroppen, skippa sockerdrogen!

>SockerFRI30 – utmaningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *