>Mjukstart

Imorse ringde klockan kl.05.30 och jag kände direkt att “nej jag orkar inte simma idag”, men så fort jag stängt av klockan (för att inte väcka Sara för mkt) kom jag ju på att jag skulle möta upp med Sofie vid simningen idag. Klart jag skulle dit! Och jag var trött, men bara man tar sig över den där första trötthetströskeln så är det rätt skönt att vara uppe tidigt sen. Man får ju så mkt gjort under dan då!

Så jag tog mig iväg till e-badet och hann dit precis innan öppning och mötte upp med Sofie. Sen snabbt in och i bassängen. Det var riktigt kul att vara på simningen idag, jag har saknat det! Även om det bara var drygt en vecka sen sist, kändes det som en evighetslång vila.

Men nu var det dags för ett maxpass! Jag som skulle ta det lugnt: köra teknik och värma upp kroppen. Men det kändes rätt bra ändå så klart jag körde passet med de andra. Hann bara med lite uppvärmning och sen körde vi igång.

Blev föjande pass idag:

Insim 100f.

*8×25 acc/halva max
*2×100 tretagsglid
*8×50 Max @90 : resultat: ca 48-50sek
*2×75 tretagsglid
*4×100 Max @ 3:00 : resultat: ca 1.43-1.46 (tappade på två sista)
*2×50 tretagsglid
*200 Max : resultat: 3:35
*2×25 tretagsglid
*200 bad

Totalt: 2000m, 60 min.

Det var alltså lite maxande idag, men det var även mkt vila i seten. Jag simmade på först och höll koll på antal och tid. Jag kände mig varken snabb eller stark idag, men det kändes iaf ok att simma! Och snabbheten kommer hoppas jag.

Det var riktigt roligt att simma! Kul att träffa alla igen, och lattja på morgonkvisten. Och skönt att få rört på mig igen.

Ikväll var jag sen hos Karin på massage igen. Denna gången utan skrik och avramlande av massagebänken. Hon gick på höft och rumpa igen, men inte på samma nivå som i tisdags, nu var området lite mer uppmjukat. Mellan- och bröstryggen fick sig en omgång med och jag blev verkligen uppfluffad. En del mosade muskler och sen var det rätt skönt att åka hem och bara mysa. Blir spikmatta ikväll igen, yoga imorgon bitti och lite naprapat igen imorgon. Blir nog tiptop!

>21 jan: Simning samt massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *