>Löparhandskar

Vi (6 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi har testat kläderna under vintern och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem och presenterar även våra åsikter här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna vecka är det Thermal Run Glove löparhandskar. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär tyckte jag om handskarna:

Träning
Ett par löparhandskar för lite kallare temperatur. Jag har använt dem under löpningen nu när det varit minusgrader. Blir annars lätt varm om händerna, och vill inte bli för varm. Men under vintern är det lite tjockare handskar man får ha! Jag gillar inte att frysa! På vår och höst (några plusgrader) använder jag dock ett par mycket tunnare handskar, som mest bara är lite tyg, då det räcker. Det är ju väldigt individuellt det där, hur varm man blir om händerna, och hur varm man trivs med att vara!

Design
Svarta enkla handskar med lite Craftloggor på.

Funktion
Handkarna är alltså i ett lite tjockare tyg och passar bra för kalla turer. De håller händerna varma och torra, och jag tycker att de sitter bra på handen. De är rätt tighta och man har bra “handsk-känsel” även med dem på. Lätt att trycka på löparklockans knappar osv.

Komfort
Sköna handskar med mjuka sömmar i. De sitter som gjutna på handen när de är i rätt storlek just eftersom de sitter tight. Like a glove! =)

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Grabben, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. ER WP Stretch Tight
2. Zero WS Boxer

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Thermal Run Glove

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *