>Uppmjukning

Min lediga fredag började tidigt imorse med ett bra yogapass. Jag åkte till SATS Odenplan för lite SatsYoga Advanced kl.07.30. Det var skönt att vara uppe tidigt och jag kände att lite yogastretch var precis det jag behövde. Ryggen kändes rätt ok idag faktiskt.

Det var ett helt ok yogapass. Jag gillar advancedyogan för det är ett bra flow i den. Många rörelser, lite tempo och det är skönt att kroppen blir varm och utstretchad. Bra stretch för ben, rumpa, höft och rygg! Jag fick t.om till lite knäckning i ryggen när vi stretchade “korset”.

Efter yoga åkte jag sen till naprapat 1 för lite snabbknäckning. Ryggen var nu uppmjukad och det gick lättare att knäcka allt: rygg, höft, nacke. Känns som att det är på rätt väg nu!

Resten av dagen har spenderats med markservice hemma: handla mat, städat, tvättat och fixat en massa (och sovit lite). Sånt som är skönt att beta av så att resten av helgen kan fyllas med träning. Imorgon är det nämligen dags för långspinning igen! Yey!

>22 jan: Yoga, naprapat och helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *