>Lager-2-tröja

Vi (6 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts sport- och träningskläder. Vi har testat kläderna under vintern och ger feedback till Craft vad vi tycker om dem och presenterar även våra åsikter här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna vecka är det Performance Thermal Top tröja. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida:

PR Thermal Top
– Run specific fit for total freedom of movements
– Brushed fabric to regulate temperature in cooler conditions
– Stretch to give you the extra in movements
– Reflective details for safety
– Mp3 pocket on left side

Såhär tyckte jag om tröjan:

Träning
Jag har använt tröjan, som är lite tjockare lager 2 tröja, mellantröja alltså, under löpningen i vinter. Jag har oftast haft en underställströja under, eller bara ett tunnare linne. Den är tjock och varm och har passat bra nu när det varit minusgrader, med då underställströja under och tunn jacka ovanpå.

Design
Svart tröja med vita sömmar över hela tröjan, som bryter av. Jag gillar designen och att det “händer nåt”. Dragkedja fram, logga på bröstet och ficka på ärmen för t.ex nycklar/pengar/mobil. Alla detaljer är i reflexmaterial, vilket är bra om man använder tröjan som översta lager.

Funktion
Jag älskar lager 2 tröjorna från Craft. Jag tycker de är så sköna och de sitter bra på mig. Lagom lång i längd och i ärmlängd, och sitter snyggt tajt på tycker jag. Den är i bra funktionsmaterial som är lite varmare men som ändå släpper ut fukt, så den är rätt torr även efter ett träningspass. Håller värmen, och jag gillar också rörligheten i den. Stretchig och följsam.

Komfort
En riktig favorittröja för mig. Kommer att användas som “vårjacka” under löpturerna när det blir lite varmare igen. Skön tröja, och riktigt snygg tycker jag!

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Grabben, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. ER WP Stretch Tight
2. Zero WS Boxer
3. Thermal Run Glove

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Performance Thermal Top

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *