>Prylar!

Den sista länken till min nya cykel har kommit! En rätt så viktig del, och ack så otroligt snygg jag fick tag på! (Snygg cykel är lika viktigt som snabb, eller ja snygg = snabb. Jaaa, så är det i triathlonvärlden!).

Jag fick paket ikväll, från LewaSport där jag beställt mitt nya carbonstyre. Jag valde ett Profile Design styre, just för jag hade Profile Design clip-on bars på min förra cykel och jag gillade dem. Och styret ska man ju verkligen trivas med, för det är där man kommer att “hänga” i mil efter mil.

Det blev ett Profile Design CX3 med tillhörande bromshantag i carbon. Nice!

LewaSport säljer allt man behöver som triathlet, från hela cyklar till IM-kläder, våtdräkter, goggles. Ja allt! Riktigt bra service, då man får råd och tips av Lena, och snabb leverans av prylarna!

Ni som undrar vad jag ska med ett styre till, kan kolla in här, min födelsedagspresent till mig själv. Det blir en riktig investering det här! Investerar så att jag kan flyga fram många mil i vår och sommar!

Nu har jag de flesta delarna, och ska lämna in den för att få den ihopsatt och sen inställd efter mina mått. Gäller att testa ut så att den passar perfekt!

>Paket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *