>Häng med!

Nu har även jag fått äran att flytta in min blogg till Runners World och bli en i bloggteamet där!

Triathlon är en växande sport i Sverige, och många som är intresserade av löpning tar ofta steget över till en mer varierad, omväxlande och utmanande sport! Runners World är en av de få svenska tidningarna som nu också skriver om triathlon.

Jag är jätteglad för att kunna nå ut till en större löpar/triathlon-läsarkrets och hoppas på att kunna inspirera och sprida tränings- och triathlonglädje! Delar med mig av min träning, tävlingar och utmaningar!

Så kom med in till min nya blogg! Vi ses där!

För att kommentera på den nya bloggen måste man registrera sig (gratis) på Runner’s World siten. Som prenumerant har man tillgång till mer material på siten, men bloggarna kommer man åt och kan läsa och kommentera trots att man inte är prenumerant. Registrera gärna ert bloggnamn/adress som användare så att alla känns igen.

>Bloggflytt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *