>Simning och massage

Att morgonträna är bra, och rätt nödvändigt om man ska hinna få in alla pass i veckan. Ja alltså träna på morgonen och kvällen då förstås. Men när man inte lär sig att gå o lägga sig i tid tenderar tröttheten att bygga på dag för dag. Imorse var det tungt att gå upp, men jag vaknade när klockan ringde och då kände jag att då kunde jag ju lika gärna träna. Den där extra timmen sömn skulle varken göra till eller från.

Så jag kom iväg till simträningen imorse. Mötte upp med Fredrik som vanligt på t-banan och hade sällskap dit. Vi var inte så många idag på träningen, ingen Colting och inte helt fullt i banorna. Och inga utskrivna program heller, damn it. Men Micke var ju där och simmade och berättade allt eftersom hur passet var upplagt. Efter lite förvirring fick vi sen till seten, som var fokus på power och fart idag. Det var ett lite kortare pass, men riktigt roligt!

Jag hade nya goggles idag, ett par rökfärgade Blue Seventy Vision som jag köper hos Lena på LewaSport. Jag letade efter ett par bra simglasögon i något år (testade väldigt många olika) innan jag hittade denna varianten, och den sitter bra på mitt huvud! Inga läckande simglasögon mer! Och nya idag, ny färg (från mina gula innan) och en ny värld blev det då i bassängen :) Och med nya prylar blev jag säkert snabbare idag med!

Detta var passet vi körde:

Insim 200f.
*8×50 (1a 25:få andningar 2a 25: mkt ben)
*4x(25max-125hårt+3x50löst)
200f med fenor
*100 bad
Totalt: 2100m, 52 min.

Simningen kändes riktigt bra idag. Kroppen var ok, inga känningar i rygg, och jag kunde köra på en del på de hårda längderna. I slutet lånade jag ett par fenor och simmade lugnt på, men flög ändå fram. Så coolt. Så snabb vill jag bli fast utan fenor!

Ikväll har det sen blivit vilokväll, vila och återhämtning i form av idrottsmassage. Var hos Karin min idrottsmassör och kompis, och hon knådade igenom hela baksidan. Vader, lår, rumpa, rygg och nacke. Kroppen känns så mycket bättre nu än veckorna här innan i januari. Det är skönt att det går framåt!

Ikväll var jag dock så trött så jag började frysa under massagen. Låg och huttrade och var bara varm just där hon masserade. Blev lite orolig för att få nån onödig förkylning eller nåt, så snabbade mig hem sen och har käkat bra middag, samt fruktsallad med blodapelsiner och te, allt för att ge kroppen energi. Och sen ska den få återhämtning i form av sömn med. Veckan är inte slut än, och jag ska hålla mig frisk och pigg!

>Simning och massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *