>Viktig vilodag
Idag blev det en välbehövlig vilodag. Jobbfredag idag, så imorse prioriterade jag sömnen, även fast jag vaknade av mig själv innan kl 06. Men jag sov vidare ett tag och det var lyxigt att sova ut lite. Ikväll efter jobbet blev det heller ingen träning, men å andra sidan ett rätt så viktigt ärende!
Jag fick hjälp av underbara Mia att köra med mina cykeldelar (till min nya cykel) till Cycling, för att få cykeln ihopmonterad och sen anpassad. Väldigt lätta paket, men rätt skrymliga ändå! Skönt att äntligen få dit delarna och få ihop cykeln! Det ska bli kul att se hur fin den blir. Cykelaffären Cycling ligger precis på väg till mitt jobb, så jag kan lätt smita in där lite då och då och se hur fin den blir!

Resten av kvällen har jag hämtat ut min nya Iphone, fipplat med den och blivit glad av hur enkel den är att använda! Köpte även några nya böcker att läsa när jag “vilar”.
Tog mig även tid till att göra chokladbollar på nötter/dadlar, alltså Coltings “kalla-dem-vad-du-vill-bollar”. Var riktigt längesen jag gjorde dem sist, men jag tänkte de kan ju vara bra o ha till träningspassen! Man mixar alltså nötter, dadlar, kakao, cocosfett och lite kaffe, och rullar dem sen i kokos. Gott! Men såklart energirikt!

Alla träningskläder är nu också tvättade och redo för ännu mer svettig träning. Skönt med en vilodag, nu är jag laddad för mer äventyr! Det blir en del träning i helgen: simning, spinning.

Och imorgon kanske jag möter upp med MarathonMia och gänget, som ska springa HELA kungsholmen imorgon, alltså på alla gator. Det blir totalt 80km. Så om nån är sugen på löparsällskap är det ju bara att leta efter klungan på kungsholmen! Och eftersom jag ändå bor här kanske jag kan ta och springa en liten bit iaf, kanske några kilometer, men det blir på eftermiddagen isåfall, för hela fm är träning!
Ha en bra helg! Hoppas den blir fylld med mycket rolig träning!

>Viktig vilodag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *