>Fisk!
Idag har det blivit massor med simträning, 2 simpass på e-badet där jag hängt halva dagen (känns det som!). Imorse var det simträning med coach Mike-gänget. Det var tomt med folk, inte alls så många som vanligt. Men vi i vår bana höll ihop och genomförde passet bra. Det var ett kortare pass, men fokus på fart! (och bra teknik såklart).

Simtränar du, och behöver inspiration till program? Det är bara att kopiera och skriva ut, simpass är alltid bra att ha! Så mycket roligare att simma när man har något att följa, istället för att bara mata längder i en och samma fart (som man inte borde göra, ger inte så mkt).

Här kommer dagens morgonpass:

Insim 100.

*8×25 (1:få andningar 2: mkt ben)

*8×25 acc/halva max

*16×75 max! Start så det blir vila 1:00.

*100 bad – 4×25 retarderande – 100 bad

Totalt: 2000m, 62 min.
Simningen kändes rätt ok, men 75orna var tuffa! Jag körde först i banan under de 8 första, och la mig sen som tvåa och draftade i bubblorna sista 8, vilket var skönt! Snittade på runt 1:13-1.18 på dem.
Ikväll var det triathlonklubbs-års och klubbmöte hela kvällen, även detta på e-badet i ett konferensrum. Kul att lyssna på allt som vi gjort under året och även planer för kommande, men efter 2,5 timmars sittande längtade man till simningen igen! Klockan var mycket, simträningen börjar kl.21, men nu var man ändå där, då kan man ju lika gärna simma! Och det kändes som att man behövde komma i vattnet och vakna till lite igen!
Jag valde nu ett lugnt pass, hoppade i bana 3b där det var mest plats. Som tur var, var det ett teknikpass, vilket passade bra. Jag simmade lugnt genom passet och fokuserade på tekniken och draget. Nu var vi i 50m bassängen till skillnad från morgonträningen som är i 25m bassängen. 50m, då är det en bit till kanten! Men det är ju bra att variera lite, till sommaren blir det ju många simmade metrar utan någon kant att vända vid!Simningen i Kalmar i somras
Kvällspasset blev följande:
200 insim

*6×50 teknik (enarm, isättning, drag)

*2×100 arm med dolme, 5-takt

*2x(4×50) räkna armtagen, minska

*6×50 teknik (isättning, drag, återföring)

*4×50 högre fart (ca 45-47sek), start 1:30.

100 avbad.

Totalt: 1700m, 45 min.
Nöjd med dagens träning, riktigt simfokus och det kändes bra i rygg och kropp! Kul också att umgås med alla klubbkompisar idag, och planera för säsongen! Kom hem sent idag, riktigt hungrig och trött.
Och såg nu att Anja har lyckats idag! Så glad jag blev. Vilken tjej alltså, sånt jäkla pannben och driv, helt otroligt! Hon framstår som så lugn och cool och har sån styrka, både mental och fysisk. Hon inspirerar verkligen! Att ta sig från botten till toppen! Go Anja!

>Fisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *