>Rehab och löpning

Idag var det ledigfredag, och jag har hunnit med en massa! Men dock inte så mycket träning, men lite blev det. Annars är det ju en massa markservice-fix man ska hinna med, för att kunna få ihop all träning totalt under veckan. Handla, tvätta träningskläder, diska (tråk!), laga mat, laga matlådor, åka förbi cykelaffären där min nya cykel byggs för att kolla status på den. Ja mycket fix, och dagen går fort!
Tog en liten sovmorgon imorse dock, efter att ha varit halvt förvirrad här i veckan. Blev riktigt  trött efter all dålig sömn och tidiga morgnar och sena kvällar. Åkte iallafall till gymet (SATS Hötorget) vid lunch för att köra min träning.
Det blev den nödvändiga träningen idag, körde mitt långa rehabprogram på 26st övningar. Gäller att inte tänka så mycket och fundera på om stretcherna och standup och utfallen verkligen ÄR träning, utan bara att genomföra. Jag bygger ju upp min svaga länk!
Träffade också en bloggläsare (och triathlet) på gymet, så det var ju lite roligt. Blev igenkänd för att jag körde just…rehab :) haha
Efter 1h 10 min var rehabbingen avklarad och nu skulle jag testa benen/ryggen som vanligt. Hur skulle det gå? Jag bestämde mig för 20 min på löpbandet och det var bara att börja springa, och se om benen och höften bar.
Sprang lite lugnare idag, runt 10-12km/h och det kändes väldigt bra idag. Ibland undrar jag om man kan tänka sig till smärta? Att jag är så rädd att det ska göra ont, så jag nästan känner att det gör ont, bara för att jag tänkt på det för mycket? Jag väntade lite i början, men sen bestämde jag mig för att jag KAN springa, så då sprang jag, och kände inget speciellt i höften. 20 min gick fort men jag fick ändå upp värmen och var genomsvettig efteråt. Skönt! Blev 3.5 km så ett snitt på 5:43. Stretchade sen ordentligt efteråt (speciellt rumpan).
Det var den träningen som hanns med idag, men nu är jag iaf redo för en träningsfylld helg. Börjar imorgon med 3h triathlonspinning! Ska bli roligt! Tur man gillar spinningen, för utecykling lär dröja, ett bra tag. Snön tar ju aldrig slut!
>Rehab och löpning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *