>Test: Craft: Performance Run Jacket
Vi (6 träningsbloggare i en testpanel) har fått i uppdrag att utvärdera Crafts
sport- och träningskläder. Vi har testat kläderna under vintern och ger
feedback till Craft vad vi tycker om dem och presenterar även våra
åsikter här på bloggen. Vi utvärderar olika plagg varje vecka och denna
vecka är det Performance Run Jacket löparjacka. Vi har testat plaggen utifrån design, funktion och komfort.

Såhär står det om plagget på Crafts hemsida

Performance Run Jacket
– Ergonomic shape and fit for total freedom of movement

– Light fabric

– Windproof and breathable

– Ventilation panels at sweat zones

– Reflective prints

– Sleeve pocket for MP3 player

– Frontpockets

– Adjustable at bottom

Såhär tyckte jag om jackan:
Även denna jacka testade vi också förra våren. Då fick jag en mörklila, och nu fick jag en “magic”-lila, samma färg som underställströjan och mössan. Detta är en tunn löparjacka, som nu också skulle testas i mer vintriga sammanhang. Skulle den funka i kylan med?
I våras sprang jag med den som lager 2, över ett tunt linne eller tröja. Nu i vinter blev det underställströja under i början, och sen även en lager 2 tröja när det blev under minusstrecket. Samt en reflexväst över också, då det var mörkt!
Jackan är tunn och följsam, den sitter bra på kroppen och är smidig. Man kan ställa in den i midjan så att den sitter lagom åt. Jag trivs bra i jackan, men saknar som sagt i våras en större ärmficka så att man kan ha mobilen där, istället för vid magen då mobilen mest hoppar runt. Det är bra med lager på lager kläder, för då kan man ha en jacka året runt, och sen bara komplettera med lager 2 tröja när det blir kallare.
Jag är nöjd med jackan, den är en favorit. Den är snygg och skön, och har funkat i alla temperaturer jag provat den, med olika tillbehör då. Men till våren hade jag önskat mig en i färgen vit, den såg snygg och fräsch ut på hemsidan!
Läs min vår-recension av jackan här, då jag inte ändrat uppfattning om jackan, utan bara testat den i fler väderlekar!

Det var vad jag tyckte! Vill du veta vad de övriga i testpanelen tyckte? Kika in hos River, Grabben, Sara, Terese och Sofia.

Så här tyckte jag om:
1. ER WP Stretch Tight
2. Zero WS Boxer
3. Thermal Run Glove
4. Thermal Hat

5. Pro Zero Extreme Crew

Nästa vecka fortsätter testet!

>Test: Craft: Performance Run Jacket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *