>Långspinning

Idag var det 3h spinning med triathlonklubben på ett gym i Sickla. Vanligtvis kan man känna lite smått ångest av att man sitter inomhus och tränar en lördag, att man inte tar del av dagsljuset. Men idag kändes det jäkligt bra att träna inne, då det var för många minusgrader och snöstorm ute!
Hade följe med Fredrik och Micke till spinningen, och det var bra för vi tog en annan väg (buss) än min vanliga och hann i tid även om tunnelbanorna inte kan gå i tid bara för att det snöar? Som tur var kom vi dit precis innan kl.09 och hann in till passet satte igång.
Det var Pål som ledde passet idag, och det var underbart bra! Det var så roligt att träna idag! Bra passupplägg, grym musik, härligt sällskap. Bara perfekt! Men den enda downside på passet var att vi körde i en bastu idag. Ventilationssystemet la nog av nångång där mitt i passet, för det blev otroligt varmt och svetten rann över hela kroppen. Nog för att jag brukar svettas mycket, men inte så att det rinner längs med baksida lår? Men tur man inte är rädd för lite svett! ;)
Passet då var väldigt bra. Jag har inte kört 3h spinningen på ett tag (har blivit 2h) så jag var lite orolig om man skulle tappa fokus där mitt i och bli uttråkad. Men det hände inte idag. Vi hade fullt upp hela tiden, med långa tyngre backar (20+ min), längre perioder i tävlingsfart i tempobågen, varierad träning och på slutet körde vi en halvtimme med ryck!
Musiken var bra och antingen hittade man fokus i den, eller så fick man gissa artisten för att samla ihop bonunssekundrar till sista rycken. (Då vi rycker, och när man ryckt klart får resten av gänget köra extra sekundrar i straff om man har några sådana).
Jag trampade på rätt ok idag, men jag tror att värmen gjorde mig lite seg. Jag hade svårt att få upp pulsen, eller iaf att hålla den högt under hela passet. Jag fick medel/max: 117/160, så den droppar ju ner rätt snabbt när jag inte trycker på.
Men jag fick iaf ihop 2h 50 min spinning idag, och det kändes bra! Jag var dock lite seg så jag skippade bricklöpningen efteråt idag. Jag kan spara löpningen till imorgon, och hinna preparera kroppen med rehab innan!
>Långspinning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *