>Colting Camps: Cykelcamp Prologen 2010

I vår är det Colting Camp Prologen! Detta är ett cykelläger med Colting och Pasi, där man cyklar genom halva södra Sverige under 5 dagar, den 28 apr – 2 maj. Man cyklar från stad till stad och bor på hotell, äter god mat och sover gott efter hård träning. Man kan även komplettera cyklingen med löpning och simning vissa morgnar.

Cyklingen sker med start och mål i Borås, och man cyklar:
Borås – Halmstad – Helsingborg – Karlshamn – Värnamo – Borås. Totalt ca 80mil på 5 dagar!

Läs all info om årets läger här.

Jag ska självklart åka på detta roliga läger! Är du sugen på att hänga med på en cykelboost och träffa och cykla med mig, Colting och Pasi?

Jag kan verkligen rekommendera cykelcampet då jag var med sist det kördes, för två år sedan. Jag var då väldigt grön på cykling, hade endast kört ett långpass på 12 mil innan lägret, men fixade alla 78 milen vi körde!
Det bildas mindre grupper som kör i sin takt, och man har karta och har hela dagen på sig att ta sig till målet. Det var verkligen en boost som bättrade mig som cyklist, och sen var det väldigt roligt att cykla från stad till stad och verkligen ta sig nånstans med sin cykel! Så lägret passar alla nivåer, från nybörjare till elit! Vill man kan man ju dra Colting när han blir trött ;)

Om du funderar på att anmäla dig till årets läger, passa på att anmäla dig nu så får du en bonus! En bonus bestående av en goodiebag med grejer som kan vara bra att ha på cykelläger!

Anmäl dig genom att antingen maila mig på: karintri.com@gmail.com, eller om du anmäler dig via Colting, glöm inte att ange KarinTri” i din anmälan!

Om det är någon från Stockholm som vill samåka med mig till Borås så går det bra! Först till kvarn då.

Jag och alla grabbarna under prologen 2008

>Colting Camps: Cykelcamp Prologen 2010

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *