>Vasaloppsträning
Dagen för Vasaloppet är en speciell dag för träning. Antingen kör man kanske Vasaloppet, eller så passar man på och kör något vasaloppsinspirerat långpass dagen till ära, där man tittar på de som kämpar i spåren.

När någon kämpar så blir det lättare att pusha sig själv till att klara av de där galna utmaningarna.
För två år sen sprang jag och Sara en marathon på löpband medan vi tittade på Vasaloppet. Förra året körde jag Vasaloppet som en sista del i klassikern (7 dagar efter att jag kört ÖS och misslyckats, blev stoppad av repet efter 71km). Iår ska jag testa på något annat. Då det inte har blivit någon satsning på skidåkning iår kör jag istället spinning!


Vasaloppsspinning finns det nog på många ställen i landet, men jag kan tipsa om några i Stockholm! SATS Marievik och SATS Odenplan kör vasaloppsspinning den 7 mars. Jag har bokat mig på Odenplan, där det är 4-4,5h spinning med vasaloppet på storbildsskärm, med start kl.08. Och teaminstruktörer som kan cykla (inte bara spinna)! Ska bli riktigt kul!

Man kan tydligen boka även om man inte är medlem på SATS, och får då betala en engångsavgift innan passet.

>Vasaloppsträning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *