>Simtruckarpass och massage

Ikväll är det skicross på OS igen! Just nu börjar 8-delsfinalerna för damerna och jag är bänkad i soffan! Ska bli spännande! Hejar på svenskorna varav en precis tog sig vidare!
Som tur är har jag fått till lite egen träning också idag. Imorse åkte jag och Fredrik en väldigt tom t-bana (men som kom i tid!) till simträningen på Eriksdalsbadet, och jag var sen näst först i poolen i vårt simgäng. Hann därför med en lång uppvärmning och sen var det dags att starta det lite längre distanspasset idag. Jag ville gärna köra långt, så vi valde den långa serien (av två möjliga).
Jag, Helena och Cicci körde i banan idag, och vi malde på och simmade som ett tåg. Ett bra och jämnstarkt tåg, som hela tiden körde snabbare och snabbare (progressivt)! Vi betade av alla serier men i slutet fick jag köra sisten själv, och var kvar längst i banorna också. Fick ut mycket av min simtid idag, haha.
Här är dagens pass:

Insim 300.
8×25@40 Första halvan max
SERIE B
*400 (lätt kondition)
*2×300 (1-2, negativt)
*3×200 (1-3, negativt)
*4×150 (1-4, negativt)
*5×100 (1-5, negativt) Aldrig mer än 30 vila.
*6×50@ (1-3)
*100 bad
Totalt: 3600m, 1h 25 min.

Simningen kändes riktigt bra idag, jag kände mig hyfsat pigg i kroppen och fokuserade på teknik och benspark. Är nöjd med att ha simmat 3600m på 1:25. Det är ju inte så långt från mitt mål på 1:20 som jag vill simma 3860m i Kalmar på i sommar, för att fixa planeringen som gör att jag kapar en timme på hela IM. Men det hinner bli många fler simpass innan dess!
Ikväll blev det vilokväll med idrottsmassage hos min massör Karin. Genomgående uppfluffning av musklerna, med fokus på rumpa, rygg, armar och skuldror. Kroppen är inte alls så stel som den var när ryggen var som värst, det går verkligen på rätt håll!
Idag var massagen nästan skön, så jag höll på att somna! Men innan dess hade jag fått gå en iskall promenad på 45 min för att det inte fanns några bussar i stan. Snön åt upp alla buss 4 tydligen. Men jag var glad att jag sen kom hem! Som tur är blir det sommar i helgen, eller iaf plusgrader? Var ett rykte jag hörde…
>Simtruckarpass och massage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *