>Morgon-max-simning

På väg till eriksdalsbadet imorse och coach-mike träningen, tog t-banan stopp vid medborgarplatsen. Efter några minuters väntande fick jag, David och Fredrik nog och tog en rask kylig promenad sista biten till badet. Lite surt att komma sent när man tagit sig upp i tid och allt, men vi hann iaf hoppa i poolen innan max-seten började!
Insim var bara att glömma dock, och även ett första set med 8×25. Men jag var där, och nu var det bara att simma på med de andra! Jag tog det lite lugnt första längderna, för att ändå värma upp lite, men sen var det dags för lite maxande och mjölksyran skulle spruta ur öronen!
Detta var dagens pass:

*8×25 acc/halva max
*5x(100 max @2:30 + 2×50 @ 1:15 + 4×25@45 lugnt)
Totalt: 1900m, 49 min.

Snittade ca 1:35-1:38 på 100-ingarna. Ca 40-45 på 50m. Det var kul att simma idag, och det kändes bra! Blev lite småstressigt i början bara innan man kom in i det, men sen betade vi av alla 5 seten och körde på under maxningen.
Blev dock inte max-max för min del, men fick upp pulsen en del. Jag funderar på att sätta i ett nytt batteri i min gamla Polar pulsklocka för att kunna ha pulsklocka under simpassen (min Garmin tål ju inte vatten). Kanske kan vara intressant att se utvecklingen. 
Simmar du också? Och simmar du då med pulsklocka?

>Morgon-max-simning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *