Vilodag med prylfix!

Idag kände jag inte för att träna. Alls. Ingen ork, lust eller motivation. Så då blev det ingen träning. Jag tränar ju väldigt mycket och har man ett mål så håller man oftast motivationen uppe. All träning är inte otroligt rolig alltid, men det måste finnas en uns av lust och glädje där för att man ska genomföra. Så idag tog jag mig en vilodag, det kändes rätt helt enkelt.
Istället tog jag tag i lite ärenden som har med prylarna att göra! Först åkte jag ut till Alvik där Polar har sitt kontor. Jag tog med en gammal Polarklocka som jag har, som jag tror fungerar som den ska bara den får sitt batteri bytt. De gjorde tester med både band och klocka, och bytte batteri och jag fick en fungerande pulsklocka som jag kan ha under simningen! Förhoppningsvis fungerar pulsupptagningen som den ska i vattnet, det berodde visst på bl.a. klorhalt i vattnet.
Jag vill testa pulsklocka under simningen just för att jag är nyfiken på vad pulsen ligger på, och vad den kan ligga på. Sen under testlopp brukar vi manuellt ta puls innan, direkt efter loppet samt 1 min efter. Då kan det vara skönt att ha pulsklocka så man får lite mer exakt värde än en uppskattning!
Sen åkte jag till Odenplan och cykelaffären Cycling, där min älskling: nya Avélo-cykelnstår! Om jag hade känt mig omotiverad och less innan, så piggnade jag verkligen till när jag såg cykeln! Så fin!! Och så otroligt bekvämt styre!
Jag hade med cykelbyxor och skor så att vi kunde mäta och testa ut sittpositionen på cykeln. Är viktigt att testa ut innan cykeln monteras helt klart med vajrar och sånt, och dessutom ska ju gaffelröret kapas. Kan vara bra att få till det rätt då!
Mätte ben, bål, axlar och armar och beräkna ut var sadel och styre skulle vara, och sen fick jag helt enkelt sitta på cykeln på trainer och testa lite för att känna hur det kändes. Blev lite justeringar och diskussioner om vad som var rätt, och bäst osv. Mycket att tänka på, och det vikigaste är ju hur det känns. Men man vill heller inte kapa av något som man sedan ångrar!
Men vi kom fram till ytterlägena där den ska kapas och ställas in efter, och sen kan man alltid trixa och fixa mera senare! Riktigt skön och bra kommer den bli iaf, och otroligt snabb! :)
Ingen träning idag alltså, men bra annat fix. Och nu laddar jag för tidigt simpass imorgon bitti, då ska jag testa pulsklockan! Och inatt ska jag drömma om en snabb cykel i Kalmar i sommar :) Trevlig helg på er. Blev det träning eller vila för dig idag?

Vilodag med prylfix!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *