>Grym spinning!

Efter en helg med nästan totalvila var jag redo för ny träning när nya veckan började igen. Ikväll var jag på SATS Hötorget för ett pass som nästan tagit nya favoritplatsen (tätt följt efter Pias). Det var Jessicas pass, och det var grymt! Grymt som i tufft och hårt! Och kul!
Jag spenderade uppvärmningen med att ladda mentalt, hade inte haft träningsmotivationen i helgen, men nu var den på väg tillbaka. Jag tänkte på mål (som Ironman), min nya cykel, bra pass i solen på Mallis. Ja det fanns en del att se fram emot!
Efter uppvärmning på 10 min, var jag igång. Hade fått upp värmen och svetten rann redan. Sen följde 7 min då vi skulle fortsätta jobba upp pulsen till ansträngande nivå. Det var ett intervallpass idag, och schemat för detta hade Jessica skrivit upp på en tavla. Målet var glasklart: gå från ansträngande, hårdare, hårdare, till max innan det blev kort, kort vila och så på det igen.
Det var alltså följande:
4 varv à:
– 3 min nivå ansträngande
– 2 min nivå ansträngande++
– 1 min max (sitt med hög kadens)
– 30 sek vila
Jag körde på riktigt tufft idag. Jag körde lite eget för att få upp intensiteten som jag ville. Började med tyngre stående backe med bra rundtramp, varvade sen sittande och stående på 2minutaren och satt ner och körde hög kadens på minutaren, och avslutade på de sista (20-30sek) med stående rush. Shiiiit!! Det var intensivt och vilan på 30sek gick fort, pulsen hann bara ner och vända innan man skulle jobba upp den igen! Pulsen blev medel/max: 145/174.
Det var grymt drag i salen och väldigt bra musik. Ett pass som jag verkligen gillade! Fick verkligen upp pulsen och kände att träningen tog idag. Efteråt var jag rätt slut kände jag! Blev ingen löpning efter passet som jag först tänkt, jag var nöjd med ett bra pass där jag verkligen tog ut mig! Kul!
Hur kunde jag någonsin tvivla på det roligaste som finns? Jag är glad att jag kom iväg och tränade!
Hur gör du för att ta dig ur dina svackor? Vad är ditt bästa tips på motivationskick?
>Grym spinning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *