>Göteborgsvarvets seedningslopp

Nu är jag anmäld till Göteborgsvarvets seedningslopp som går i Göteborg den 21 mars. Ett lopp på 10.5km för att kunna seeda sig till GöteborgsVarvet om man inte har sprungit det innan, eller om man tror att man har blivit snabbare.
Nu har jag ju sprungit GbgVarvet 2ggr och tror inte jag kan seeda mig mer än min 1.47 tid från förra året, men jag tänkte att det kan väl vara kul att springa loppet ändå? Jag är ändå i Gbg den helgen, så varför inte passa på att springa en kvartsmara? Sen att jag inte springer längre än 6km just nu, det spelar ingen roll. Kan vara kul med ett lopp så att jag kommer igång igen med löpningen! Men räknar inte med några snabba tider precis, men det blir nog ett PD å jag aldrig sprungit just den distansen förut, haha.
Idag är sista dagen för billig anmälan (195kr). Dags att anmäla sig?
Ska du springa seedningsloppet? Eller kanske Göteborgsvarvet?


>Göteborgsvarvets seedningslopp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *