>Tävling: Karin Tri’s InneTriathlon!

Idag är jag som sagt med i en artikel i Metro, om innetriathlon. Innetriathlon är en kul grej för att testa på triathlon på gymmet. En lite rolig grej att köra på gymmet för att få variation på träningen! Istället för att simma, cykla och springa, kan man på gymmet köra roddmaskin, motionscykel och sist löpband. Bra och varierad träning, och bra för att få upp konditionen och formen inför vår och sommar!
Tänj dina gränser med triathlon!
Så nu anordnar jag en innetriathlontävling här på bloggen! Denna tävling pågår i två veckor, och tävlingsmomentet är att ta sig till sitt hemmagym och köra ett triathlon! För att efterlikna en sprintdistans är det följande upplägg på tävlingen:
Det handlar om att köra rodd + motionscykel + löpband med bestämda tider på varje maskin och se hur lång sträcka man kommer totalt.
Tiderna är:
Roddmaskin 10 min 
Motionscykel 20 min 
Löpband 15 min 
Totalt: 45 min. Sträcka: så långt som möjligt!
Tävlingsregler:

– Gå till ditt gym, där det finns roddmaskin, motionscykel och löpband
– Kör varje angiven tid på varje maskin.
– Ta foto på displayen för att visa hur långt du kom på denna tid.
– Du har 2 min växlingstid, alltså tid på dig att ta dig till nästa maskin och starta nästa gren!
– Maila ditt resultat (sträcka + bilder) till karin.linnersund@runnersworld.se
– Anmäl ditt resultat senast den 21 mars! Du får tävla hur många gånger du villunder tävlingsperioden på två veckor! Försök att förbättra dig, med teknik och träning.

Så gör en rolig annorlunda grej på gymmet nästa gång du tränar, redovisa resultatet och se om du vinner! En extra morot för träningen!
Det finns 3 vinster i denna tävlingen: 3 st årsprenumerationer på Runners World!De som vinner är: längst sträcka herr, längst sträcka dam, samt en vinst som dras bland alla som har genomfört ett lopp. Så tävlingen passar både den tävlingsinriktade, samt den som vill testa på en utmaning på gymet och bara tävla mot sig själv!
Nu kör vi! Lycka till!
Edit: Och för er tävlingsmänniskor som gillar att jämföra er, så kan jag förstås också köra (utom tävlan) och delger då mitt resultat i slutet av tävlingsperioden. Så ni kan ju alltid ha som mål att slå mig! ;)

>Tävling: Karin Tri’s InneTriathlon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *