Motivation från Asics!

Nu får jag se till att bli frisk snart för jag vill ut och springa! Springa och testa mina nya skor som jag fått från Asics!
Jag har varit en Asics-frälst löpare sen första tiden som löpare. Det började med Kayanos, som jag blev så positivt överraskad av för jag satte på mig skon, stack ut och sprang och behövde inte “springa in dem”, de satt bra och skönt från början och jag slapp skavsår och liknande!
Så jag var trogen Kayanos varje år, men ju mer jag sprang desto mer utökade jag skoparken hemma. Fortsatte med DS Trainer och nu förra året testade jag även Noosa Tri, som sen har fått bli kallad “mina magiska skor”, då jag alltid springer bra (och snabbt!) i dem. De liksom “puttar upp” en på framfoten och man får ett bra löpsteg.
Så ni kan tänka er min glädje när jag nu fick hem ett paket med två par Asics skor för testning! Jag fick Kayano, som för iår har lite ny funktion just för damskon, och även ett par av årets modell av Noosa Tri, som nu har en liknande sula som DS Trainern.
Det ska bli intressant att testa de nya modellerna och jag kommer återkomma med recensioner. Att få hem paket var iaf en pepp i rätt riktning att nu får jag se till att bli frisk och löparduglig, snart!

Med mina magiska skor förra våren, snygg matchning med helsvart och färgglada skor! Eller vad säger ni?

Motivation från Asics!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *